Bedrijfkavels

Werken en woning aan de Mors betekent:
 • Ondernemen op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein De Mors
 • Royaal wonen en leven aan het water
 • Ontwerp zelf uw bedrijfshal en woning, de touwtjes in eigen handen!
 • Vanuit huis altijd een oogje in het zeil op uw bedrijfshal
 • Tussen de middag thuis een broodje eten!
 • Kavels vanaf 1073 m2 (in overleg aanpasbaar)
 • Verkoopprijzen vanaf €196.600,- v.o.n.

Kenmerken

Kavelnummers   233, 234, 235, 236 en 237
Oriëntatie tuin   rondom realiseerbaar
Straat   De Mors 7a tot en met 9, 7151 MX EIBERGEN
Erfafscheiding   begroeid hekwerk
Afmetingen   zie kaveltekening
Grondkwaliteit   op aanvraag
Aanlegpeil   op aanvraag

Beeldkwaliteitsplan
 • Omschreven in ‘Stedenbouwkundig plan & Beeldkwaliteit’ Op de Bleek
 • De opzet is relatief kleinschalig en vrij
 • De bedrijfhal is aan de voorzijde van de kavel gelegen en de woning aan de achterzijde (zijde Berkel)
 • De woning, dwars op de kavel, telt twee bouwlagen en een kap, de vorm en richting van de kap zijn vrij
 • De bedrijfshal bestaat uit één of twee lagen, kleurstelling: lichtgrijs, metaalgrijs, roodbruin
Voor een (eerste) Welstandstoets kan via Harry ter Beke van de gemeente Berkelland een afspraak worden gemaakt. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0545-250309.

Bestemmingsplan
 • Vigerende bestemmingsplan: Eibergen, bedrijventerreinen 2011
 • De bedrijfkavels zijn bestemd voor bedrijfsactiviteiten in de categorieën 1, 2 en 3.1 'Staat van bedrijfsactiviteiten'.
 • De omvang van een bouwperceel per bedrijf bedraagt maximaal 2.500 m2;
 • Minimum afstand tot zijdelingse perceelgrens vrijstaande woning is 2,5 meter
 • Bouwen binnen bouwvlak (zie plankaart)
 • Maximum bouwhoogte woning is 10 meter
 • Maximum goothoogte woning is 6 meter
 • Rooilijn: zie plankaart
Voor de regels met betrekking tot aanbouwen, uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen bij bedrijfswoningen verwijzen we naar het bestemmingsplan

Voorbeelden bedrijfskavels

OP DE BLEEK

Heerlijk wonen in een kindvriendelijke omgeving
Uitkijken over de landerijen van de Achterhoek, pootje baden in de kabbelende Berkel en tot rust komen in park de Maat. Wonen in Op de Bleek is elke dag opnieuw genieten. Heerlijk door de omgeving wandelen en de gezonde buitenlucht opsnuiven. Of wat dacht u van meevaren op de Berkelzomp? Als u van de natuur wilt genieten hoeft u alleen maar de voordeur uit te stappen. Dit alles bevindt zich in uw eigen woonwijk.

Alle ruimte op te spelen
Op de Bleek is een nieuwe wijk in Eibergen waar 230 woningen worden gebouwd. Een mix van onder andere rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande huizen: een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners. De omgeving is ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De ruim opgezette wijk kent eigen speelvoorzieningen. Trapveldjes en sportfaciliteiten zijn in de buurt aanwezig. Auto’s zijn in de kindvriendelijke wijk te gast en het plan geldt als een 30 kilometer-zone. Wat is er mooier dan uw kinderen in de eigen vertrouwde omgeving te leren fietsen en met een gerust hart buiten te laten spelen? De in oude luister herstelde Berkelarm biedt straks mogelijkheden om heerlijk te vissen.

Wijk met karakter
Op de Bleek bewijst dat heden en verleden prima samengaan. De locatie is van grote waarde voor de omgeving: op dit terrein stond ruim honderd jaar de textielfabriek van Eibergen, de grootste werkgever van de regio. De historie heeft een prominente plaats gekregen in het ontwerp. De zorgvuldig gekozen naam van de wijk verwijst naar het textielverleden. Historische elementen van de fabriek zijn bewaard gebleven zoals de oude fabrieksschoorsteen, het kantoorgebouw en de machinekamer. Dat maakt Op de Bleek zo speciaal; een nieuwe wijk met karakter.

tab-img Eibergen, een sfeervol dorp!
Eibergen heeft haar 13.000 inwoners veel te bieden. Het dorp heeft verschillende supermarkten en een gevarieerd winkelbestand met parkeervoorzieningen. In de zomer kunt u met vrienden terecht op het terras voor een drankje. Of wat dacht u van culinaire hoogstandjes in een van de vele restaurants? In het openluchttheater aan de Maat worden in de zomer regelmatig voorstellingen en optredens georganiseerd voor jong en oud
Eibergense voorzieningen
Eibergen heeft zwembaden, sportparken, musea en een openluchttheater. Daarnaast beschikt het dorp over een actief verenigingsleven en telt het verschillende sportclubs zoals FC Eibergen en tennisvereniging Mallumse Molen. Voor gezinnen met kinderen is Eibergen een uitstekende keus. Naast peuterspeelzalen, opvangmogelijkheden en basisscholen kunnen de kinderen ook voor middelbaar onderwijs in uw vertrouwde omgeving terecht. Ook de zorg is goed geregeld. Naast tand- en huisartsen beschikt Eibergen over een eigen polikliniek. Het dorp is gunstig gelegen nabij de uitvalswegen richting Enschede en Doetinchem.
Eibergen en omgeving
Fietsen, wandelen, kanoën, een tochtje met de Berkelzomp, natuur met bossen, veengebieden, bijzondere flora en fauna, ijsvogel, wielewaal.
Naast de prachtige natuur zijn veel bezienswaardigheden de moeite van het bekijken waard. Eibergen herbergt bijvoorbeeld museum De Scheper: in het statige negentiende eeuwse herenhuis aan de Grotestraat wordt een beeld gegeven van de ontwikkeling van Eibergen en omgeving, toen het landschap nog bestond uit moerasbossen en zee. De gotische Nederlands Hervormde kerk in het centrum van Eibergen, waarvan de toren uit de 12e eeuw stamt en waar dominee Willem Sluyter preekte, spreekt zeker tot de verbeelding. Borculo heeft zeven musea en een molen: de dubbele-onderslagwatermolen aan de Korte Molenstraat uit 1628, waar nu restaurant De Stenen Tafel is gevestigd.
In Geesteren staat de achtkantige stellingmolen De Ster uit 1859. In Heure, vlakbij Borculo, is de oudste iep van Nederland (zo’n 160 jaar) te bewonderen.
De Mallumse Molen te Mallem staat op een idyllisch plekje aan de voormalige Berkel-arm. Naast het kasteel en bijbehorend park is Ruurlo beroemd om zijn schitterende bossen en doolhof. Neede geniet nationale bekendheid als gevolg van de jaarlijks te houden jam-markt. De Needse berg vormt één van de mooiste stukjes Berkelland en is geologisch bijzonder interessant.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

contactformulier
klik om te activeren

bedankt voor uw bericht

wij zullen zo snel mogelijk reageren
closeicon
Contact

alle velden zijn verplicht

blaadjes

bedankt voor uw aanvraag

closeicon
Brochure aanvraag

alle velden zijn verplicht

blaadjes