• sliderbg

Type Berkelstaete

Wonen in de Berkelstaete geeft u een bijzonder verrassend buitengevoel dat u niet vaak tegenkomt!

Vanuit uw appartement heeft u een uniek uitzicht over de Berkel en de landerijen. De appartementen hebben unieke eigenschappen waardoor er voor iedere woonwens de perfecte match mogelijk is. Enthousiast geworden? Informeer bij de makelaars of vraag een brochure aan.

Situatie-tekeningSituatietekening verkoop-tekeningVerkooptekening prijslijstPrijslijst brochure-aanvraagBrochure aanvraag

De 20 luxe appartementen van de Berkelstaete zijn verdeeld over vijf woonlagen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 86 m2 en 148 m2 (excl. berging en terras/balkon van ca. 15 tot 55m2). Ze beschikken allemaal over minimaal 2 slaapkamers, een ruime badkamer, bijkeuken, een leefkeuken die u naar eigen wens invult en een fraai buitenterras. Onder het complex vindt u een parkeergarage en berging. Ook is er een lift aanwezig waardoor alle appartementen eenvoudig met een rolstoel zijn te bereiken!

 

 

 

Kenmerken Berkelaar Type I

Prijs   v.a. € 229.000 v.o.n.
Soort woonhuis   Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning.

Gebruikersoppervlakten

Kaveloppervlakte   v.a. 251 m²

Indeling

Aantal kamers   4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers   1
Aantal woonlagen   3 woonlagen

Energie

Isolatie   Volledig geïsoleerd
Verwarming   C.V.-ketel
C.V.-ketel   Gas gestookt
Extra   Zonnepanelen op het dak

Tuin

Tuin   Voortuin en achteruin
Afmeting   ca. 10 meter breed
  26 meter diep (totale kavel), alleen achtertuin ca. 13 meter diep

Bergruimte

Schuur/berging   Vrijstaande houten berging
Garage   Garage of carport optioneel

 

Bij € 250.000,- hypotheek

Bruto maandlast € 1181
Netto maandlast € 938

Dit is een indicatie van de maandlasten bij het gewenste hypotheekbedrag op basis van de ingevoerde cijfers. Daarbij zijn wij uitgegaan van een looptijd van 30 jaar, een overlijdensrisicodekking van 100% en een hypotheekrente van 3.4%. In de tabel ziet u de hypotheek, maar u kunt dit bedrag ook lenen. Let op: bij deze hypotheekvorm zullen de netto maandlastenn toenemen tot ongeveer het bedrag van de bruto maandlasten gedurende de looptijd.

 

De Berkelstaete in beeld

OP DE BLEEK

Heerlijk wonen in een kindvriendelijke omgeving
Uitkijken over de landerijen van de Achterhoek, pootje baden in de kabbelende Berkel en tot rust komen in park de Maat. Wonen in Op de Bleek is elke dag opnieuw genieten. Heerlijk door de omgeving wandelen en de gezonde buitenlucht opsnuiven. Of wat dacht u van meevaren op de Berkelzomp? Als u van de natuur wilt genieten hoeft u alleen maar de voordeur uit te stappen. Dit alles bevindt zich in uw eigen woonwijk.

Alle ruimte op te spelen
Op de Bleek is een nieuwe wijk in Eibergen waar 230 woningen worden gebouwd. Een mix van onder andere rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande huizen: een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners. De omgeving is ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De ruim opgezette wijk kent eigen speelvoorzieningen. Trapveldjes en sportfaciliteiten zijn in de buurt aanwezig. Auto’s zijn in de kindvriendelijke wijk te gast en het plan geldt als een 30 kilometer-zone. Wat is er mooier dan uw kinderen in de eigen vertrouwde omgeving te leren fietsen en met een gerust hart buiten te laten spelen? De in oude luister herstelde Berkelarm biedt straks mogelijkheden om heerlijk te vissen.

Wijk met karakter
Op de Bleek bewijst dat heden en verleden prima samengaan. De locatie is van grote waarde voor de omgeving: op dit terrein stond ruim honderd jaar de textielfabriek van Eibergen, de grootste werkgever van de regio. De historie heeft een prominente plaats gekregen in het ontwerp. De zorgvuldig gekozen naam van de wijk verwijst naar het textielverleden. Historische elementen van de fabriek zijn bewaard gebleven zoals de oude fabrieksschoorsteen, het kantoorgebouw en de machinekamer. Dat maakt Op de Bleek zo speciaal; een nieuwe wijk met karakter.

eibergen-dorp Eibergen, een sfeervol dorp!
Eibergen heeft haar 13.000 inwoners veel te bieden. Het dorp heeft verschillende supermarkten en een gevarieerd winkelbestand met parkeervoorzieningen. In de zomer kunt u met vrienden terecht op het terras voor een drankje. Of wat dacht u van culinaire hoogstandjes in een van de vele restaurants? In het openluchttheater aan de Maat worden in de zomer regelmatig voorstellingen en optredens georganiseerd voor jong en oud
eibergen-voorzieningen Eibergense voorzieningen
Eibergen heeft zwembaden, sportparken, musea en een openluchttheater. Daarnaast beschikt het dorp over een actief verenigingsleven en telt het verschillende sportclubs zoals FC Eibergen en tennisvereniging Mallumse Molen. Voor gezinnen met kinderen is Eibergen een uitstekende keus. Naast peuterspeelzalen, opvangmogelijkheden en basisscholen kunnen de kinderen ook voor middelbaar onderwijs in uw vertrouwde omgeving terecht. Ook de zorg is goed geregeld. Naast tand- en huisartsen beschikt Eibergen over een eigen polikliniek. Het dorp is gunstig gelegen nabij de uitvalswegen richting Enschede en Doetinchem.
eibergen-en-omgeving Eibergen en omgeving
Fietsen, wandelen, kanoën, een tochtje met de Berkelzomp, natuur met bossen, veengebieden, bijzondere flora en fauna, ijsvogel, wielewaal.
Naast de prachtige natuur zijn veel bezienswaardigheden de moeite van het bekijken waard. Eibergen herbergt bijvoorbeeld museum De Scheper: in het statige negentiende eeuwse herenhuis aan de Grotestraat wordt een beeld gegeven van de ontwikkeling van Eibergen en omgeving, toen het landschap nog bestond uit moerasbossen en zee. De gotische Nederlands Hervormde kerk in het centrum van Eibergen, waarvan de toren uit de 12e eeuw stamt en waar dominee Willem Sluyter preekte, spreekt zeker tot de verbeelding. Borculo heeft zeven musea en een molen: de dubbele-onderslagwatermolen aan de Korte Molenstraat uit 1628, waar nu restaurant De Stenen Tafel is gevestigd.
In Geesteren staat de achtkantige stellingmolen De Ster uit 1859. In Heure, vlakbij Borculo, is de oudste iep van Nederland (zo’n 160 jaar) te bewonderen.
De Mallumse Molen te Mallem staat op een idyllisch plekje aan de voormalige Berkel-arm. Naast het kasteel en bijbehorend park is Ruurlo beroemd om zijn schitterende bossen en doolhof. Neede geniet nationale bekendheid als gevolg van de jaarlijks te houden jam-markt. De Needse berg vormt één van de mooiste stukjes Berkelland en is geologisch bijzonder interessant.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

contactformulier
klik om te activeren

bedankt voor uw bericht

wij zullen zo snel mogelijk reageren
closeicon
Contact

alle velden zijn verplicht

blaadjes

bedankt voor uw aanvraag

closeicon
Brochure aanvraag

alle velden zijn verplicht

blaadjes