Type Beekzicht

Direct aan het water
Een patiowoning is een woning met alle voorzieningen op de begane grond en een tuin die ommuurd is. Aangezien de patiotuin van deze woning aan een beek ligt, heeft de woning de naam Beekzicht gekregen.

Nog 1 te koop!


Situatie-tekeningSituatietekening verkoop-tekeningVerkooptekening brochure-aanvraagBrochure aanvraag de-prijslijstDe prijslijst plattegrondenPlattegronden
De woonomgeving biedt u o.a.:
  • Wonen en leven aan het water
  • Mooie architectuur met historie - terug naar het verleden
  • Voldoende parkeerruimte op eigen terrein
  • Leversloopbestendige plattegrond
  • Scholen en winkels op loopafstand
  • Kindvriendelijke buurt met uitsluitend bestemmingsverkeer
  • Verkoopprijzen vanaf € 280.000,- v.o.n.

Wonen zoals u wilt, de patiowoningen Beekzicht bieden een unieke combinatie van pluspunten, waarbij gemak en comfort centraal staan. Om te beginnen is de indeling zodanig dat u - als u dat wilt - helemaal op de begane grond kunt wonen. Verder is de woning dankzij een doordacht materialengebruik buitengewoon onderhoudsvriendelijk. En ook als het om het parkeren van uw auto gaat, is het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: dat kan gewoon op eigen terrein, desgewenst zelfs overdekt.

Kenmerken

Prijs   v.a. € 280.000 v.o.n.
Status   Beschikbaar
Soort woonhuis   Bungalow, geschakelde woning (patiowoning)

Gebruikersoppervlakten

Wonen (= woonoppervlakte)   135 m²
Inhoud   467 m³.

Indeling

Aantal kamers   4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers   1
Badkamervoorzieningen   Douche, toilet en wastafel
Aantal woonlagen   2 woonlagen

Energie

Energielabel   A+
Isolatie   Volledig geïsoleerd
Verwarming   C.V.-ketel
C.V.-ketel   Gas gestookt

Buitenruimte

Ligging Aan water en in woonwijk
Tuin Patio/ atrium
Patio/atrium
25 m² (8,5m diep en 3m breed)

Garage

Soort garage Inpandig
Capaciteit 1 auto

 

Bij € 250.000,- hypotheek

Bruto maandlast € 1181
Netto maandlast € 938

Bij € 300.000,- hypotheek

Bruto maandlast € 1368
Netto maandlast
1108

Dit is een indicatie van de maandlasten bij het gewenste hypotheekbedrag op basis van de ingevoerde cijfers. Daarbij zijn wij uitgegaan van een looptijd van 30 jaar, een overlijdensrisicodekking van 100% en een hypotheekrente van 3.4%. In de tabel ziet u de hypotheek, maar u kunt dit bedrag ook lenen. Let op: bij deze hypotheekvorm zullen de netto maandlasten toenemen tot ongeveer het bedrag van de bruto maandlasten gedurende de looptijd.

 

Beekzicht in beeld

VIDEO IMPRESSIE

Bekijk een 3D animatie van het type beekzicht door op de onderstaande button te klikken.

BEKIJK DE VIDEO
closeicon

PLATTEGROND

De natuur ligt aan uw voeten

Dankzij de heerlijke ligging aan het water kunt u onbeperkt genieten van de natuur. De Ramsbeek ligt zo dichtbij, de natuur ligt aan uw voeten. Uw patiowoning is voorzien van een ommuurde, nagenoeg onderhoudsvrije tuin. Deze knusse maar strak vormgegeven patiotuin is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer bereikbaar. Voor de veiligheid wordt hij door een hekje afgescheiden van het water. Kies uw eigen indeling. U kunt uw patiotuin helemaal naar eigen smaak (laten) indelen en aankleden met bijvoorbeeld bloembakken, planten en grint. De tuin wordt standaard opgeleverd met een houten vlonder maar in de optiesfeer kunt u ook kiezen voor tegels.

Bedacht met het oog op uw gemak

Uw woning is zo opgezet dat u alles bij de hand heeft op één niveau. Oftewel: het is letterlijk een woning waarin u jong blijft. Zo vindt u op de begane grond naast een woonkamer en een leefkeuken (met uitzicht op straat) een slaapkamer en een badkamer. Ook in andere opzichten is de woning praktisch ingedeeld. De badkamer is bijvoorbeeld bereikbaar vanuit de slaapkamer. Als geheel is de patiowoning verrassend ruim. Boven de van alle gemakken voorziene begane grond ligt een verdieping die u volgens uw eigen wensen kunt indelen en gebruiken, bijvoorbeeld als gastenverblijf (twee slaapkamers of een slaapkamer met extra badkamer) of hobbyruimte.

 

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over deze nieuwbouwwoningen in woonwijk Op de Bleek?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij staan u graag te woord.

BROCHURE AANVRAGEN

OP DE BLEEK

Heerlijk wonen in een kindvriendelijke omgeving
Uitkijken over de landerijen van de Achterhoek, pootje baden in de kabbelende Berkel en tot rust komen in park de Maat. Wonen in Op de Bleek is elke dag opnieuw genieten. Heerlijk door de omgeving wandelen en de gezonde buitenlucht opsnuiven. Of wat dacht u van meevaren op de Berkelzomp? Als u van de natuur wilt genieten hoeft u alleen maar de voordeur uit te stappen. Dit alles bevindt zich in uw eigen woonwijk.

Alle ruimte op te spelen
Op de Bleek is een nieuwe wijk in Eibergen waar 230 woningen worden gebouwd. Een mix van onder andere rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande huizen: een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners. De omgeving is ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De ruim opgezette wijk kent eigen speelvoorzieningen. Trapveldjes en sportfaciliteiten zijn in de buurt aanwezig. Auto’s zijn in de kindvriendelijke wijk te gast en het plan geldt als een 30 kilometer-zone. Wat is er mooier dan uw kinderen in de eigen vertrouwde omgeving te leren fietsen en met een gerust hart buiten te laten spelen? De in oude luister herstelde Berkelarm biedt straks mogelijkheden om heerlijk te vissen.

Wijk met karakter
Op de Bleek bewijst dat heden en verleden prima samengaan. De locatie is van grote waarde voor de omgeving: op dit terrein stond ruim honderd jaar de textielfabriek van Eibergen, de grootste werkgever van de regio. De historie heeft een prominente plaats gekregen in het ontwerp. De zorgvuldig gekozen naam van de wijk verwijst naar het textielverleden. Historische elementen van de fabriek zijn bewaard gebleven zoals de oude fabrieksschoorsteen, het kantoorgebouw en de machinekamer. Dat maakt Op de Bleek zo speciaal; een nieuwe wijk met karakter.

eibergen-dorp Eibergen, een sfeervol dorp!
Eibergen heeft haar 13.000 inwoners veel te bieden. Het dorp heeft verschillende supermarkten en een gevarieerd winkelbestand met parkeervoorzieningen. In de zomer kunt u met vrienden terecht op het terras voor een drankje. Of wat dacht u van culinaire hoogstandjes in een van de vele restaurants? In het openluchttheater aan de Maat worden in de zomer regelmatig voorstellingen en optredens georganiseerd voor jong en oud
eibergen-voorzieningen Eibergense voorzieningen
Eibergen heeft zwembaden, sportparken, musea en een openluchttheater. Daarnaast beschikt het dorp over een actief verenigingsleven en telt het verschillende sportclubs zoals FC Eibergen en tennisvereniging Mallumse Molen. Voor gezinnen met kinderen is Eibergen een uitstekende keus. Naast peuterspeelzalen, opvangmogelijkheden en basisscholen kunnen de kinderen ook voor middelbaar onderwijs in uw vertrouwde omgeving terecht. Ook de zorg is goed geregeld. Naast tand- en huisartsen beschikt Eibergen over een eigen polikliniek. Het dorp is gunstig gelegen nabij de uitvalswegen richting Enschede en Doetinchem.
eibergen-en-omgeving Eibergen en omgeving
Fietsen, wandelen, kanoën, een tochtje met de Berkelzomp, natuur met bossen, veengebieden, bijzondere flora en fauna, ijsvogel, wielewaal.
Naast de prachtige natuur zijn veel bezienswaardigheden de moeite van het bekijken waard. Eibergen herbergt bijvoorbeeld museum De Scheper: in het statige negentiende eeuwse herenhuis aan de Grotestraat wordt een beeld gegeven van de ontwikkeling van Eibergen en omgeving, toen het landschap nog bestond uit moerasbossen en zee. De gotische Nederlands Hervormde kerk in het centrum van Eibergen, waarvan de toren uit de 12e eeuw stamt en waar dominee Willem Sluyter preekte, spreekt zeker tot de verbeelding. Borculo heeft zeven musea en een molen: de dubbele-onderslagwatermolen aan de Korte Molenstraat uit 1628, waar nu restaurant De Stenen Tafel is gevestigd.
In Geesteren staat de achtkantige stellingmolen De Ster uit 1859. In Heure, vlakbij Borculo, is de oudste iep van Nederland (zo’n 160 jaar) te bewonderen.
De Mallumse Molen te Mallem staat op een idyllisch plekje aan de voormalige Berkel-arm. Naast het kasteel en bijbehorend park is Ruurlo beroemd om zijn schitterende bossen en doolhof. Neede geniet nationale bekendheid als gevolg van de jaarlijks te houden jam-markt. De Needse berg vormt één van de mooiste stukjes Berkelland en is geologisch bijzonder interessant.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

contactformulier
klik om te activeren

bedankt voor uw bericht

wij zullen zo snel mogelijk reageren
closeicon
Contact

alle velden zijn verplicht

blaadjes

bedankt voor uw aanvraag

closeicon
Brochure aanvraag

alle velden zijn verplicht

blaadjes